Българската социалистическа партия защитава българските интереси на национално и европейско

...
 Българската социалистическа партия защитава българските интереси на национално и европейско
Коментари Харесай

Цветелина Пенкова в Пловдив: Интересите, които следвам, са на българските граждани

 _2024 izbori_v012

 

„ Българската социалистическа партия пази българските ползи на национално и европейско равнище. Българска социалистическа партия би трябвало да излезе с гордо вдигната глава! Изпълнихме обещанията си и не предадохме гласоподавателите си! “

Това сподели при срещите си в Пловдив и Перущица претендентът за евродепутат от коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ Цветелина Пенкова. Тя посочи: „ Интересите, които последвам са на българските жители. Всичко това, за което се боря, действително ще промени живота им тук и в този момент. Ще продължа да се боря за самостоятелна енергийна система, реиндустриализация на Европа и България и за основаване на нови работни места. “

Пенкова благодари за откровения диалог по настоящи тематики, който организира с жителите. „ Можем да реализираме почтена България в мирна Европа с политиките, които пази и следва Българска социалистическа партия “, означи тя.

Кандидатът за нов мандат в Европейския парламент Цветелина Пенкова се срещна с членове и симпатизанти на Българската социалистическа партия от регион „ Централен “ в Пловдив. Водачът на листата за народни представители в 16 МИР Пловдив – Иван Петков роман за взаимната работа на Цветелина Пенкова с парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ в Народното събрание и по какъв начин тя успяваше да отбрани концепциите на социалистите и националните цели на страната си в Европейския парламент.

Цветелина Пенкова направи доклад за миналия си мандат и очерта целите си за идващия.

Сред дискутираните тематики бяха глобите против Русия, проблемите в енергетиката и в частност „ Мини Марица-изток “, АЕЦ „ Белене “, идната промяна на енергетиката и промишлеността, образованието, подправените вести.

За почтена България в мирна Европа! На 9 юни с номер 24/ преференция 103

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР